EDIFICI EN VENDA

Referència: 111P069

Localitat
Vilanova i la Geltrú
Zona
Centre
Superficie
924 m2
Preu
690.000 €

Històric preus

730.000 €


Edifici en venda situat al C/ Església (a un minut del Carrer Caputxins.) Disposa de 6 pisos + 1 estudi. Aquest últim per acabar. Disposarà d'una terrassa-solàrium annexada amb magnífiques vistes de la ciutat a una alçada privilegiada.
Els baixos de l'edifici: local de 120m2 d'immillorables condicions per poder instal·lar-hi un ampli "Celler" català de luxe a manera de Bar-Bodega típica de característiques sense competència a la localitat. Això pel que fa a les exclusives peculiaritats que estructuren l'interior del local que la predisposa, així com, per la favorable distribució que manté el mateix i els especialíssims detalls que conté, raríssims de trobar en qualsevol dels cellers existents en els centres urbans.
Els pisos són de 2 habitacions i tot restaurat. Amb pàrquing (espai que disposa la part baixa del mateix) on hi caben un total de 4 vehicles. Si s'instal·lés el Celler, es podria donar en règim de lloguer i obtenir un bon benefici mensual. Que sumat als lloguers dels pisos donaria un bon resultat.

Sol·licitar més informació

Consulta condicions

Nivell Certificat Energètic