Els resultats de cerca

Avís Legal

Aquesta web, amb adreça DNS www.finquesmontane.cat, és propietat de FINQUES MONTANÉ 1943 SLP, amb seu a Plaça de la Vila 3, 08800 Vilanova i la Geltrú.

Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d’aquesta pàgina web sense l’autorització expresa de l’empresa propietària.

La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en aquesta pàgina web és de l’usuari.

FINQUES MONTANÉ 1943 SLP es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi l’accés, ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

 

Privacitat

Aquesta pàgina web no utilitza galetes ni qualsevol altre tipus de mecanisme que pugui enregistrar informació sobre l’usuari que hi accedeix.

En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer del qual FINQUES MONTANÉ 1943 SLP n’és titular, amb la finalitat de registrar i donar curs a la seva sol·licitud, així com per enviar-li publicitat de serveis propis de l’empresa, actuals o futurs, per mitjans tradicionals i electrònics.

Les seves dades podran ser comunicades a VIDAL PIQUÉ I ASSOCIATS SCCL o a ASSEGURANCES MONTANÉ, amb la finalitat que aquestes li puguin cursar ofertes relacionada amb les activitats pròpies d’aquestes empreses que puguin ser del seu interès.

Per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb el tractament de les dades amb les finalitats abans descrites, haurà de dirigir-se per correu a FINQUES MONTANÉ 1943 SLP, a l’adreça postal de Plaça de la Vila, 3, 08800 Vilanova i la Geltrú, o bé a l’adreça electrònica:

finques@finquesmontane.cat

Comparar llistats